Om oss

Vår historia

Brukets historia.

Bruket startades av hösten 2020.

Jag heter Lisa. Jag startade Bruket Inredning i Kumla hösten 2020. Drömmen om en  butik nära hemmet har funnits länge. Men rätt plats var inte lätt att hitta förrän denna lokal äntligen dök upp. I den gamla byggnaden har det genom året varit mekaniska verkstäder och industriverksamheter. Det finns en lång histora av verksamheter som gästat här men säkerligen nu den första inredningsbutiken.

Fönstren är unika, små fina glasrutor tillsammas med mycket metall, järnrör och betong. Det blir en rå känsla och en mix av det gamla charmiga i byggnaden med det nya i produkterna. Ganska spännande harmoni på något sätt.

 

Jag, Lisa påbörjade min kreativa bana på en folkhögskola inom konst och formgivning 2013. Därefter började min resa inom inredning.Jag utbildade mig som inredare och stylist. 2015 startade jag mitt första företag inom styling av bostäder. Sen har det lett till en del inredningsuppdrag annat inom inredning.  Under årens lopp fanns  Bruket inom mig. Och  idag står Bruket i Kumla. Det är skapat ur hjärtat, en plats som speglar det jag vill förmedla till er. En harmonisk plats jag hoppas du ska trivas i.

VARMT VÄLKOMMEN TILL BRUKET I KUMLA

Fråga oss om inredning

Vi tipsar gärna och ger råd.

Vi gör även hembesök om du vill få en personlig rådgivning i ditt hem

Kontakta oss